Cases amb energia

Cases amb energia

Vols millorar l’eficiència energètica de casa teva i no saps com fer-ho? En aquesta exposició trobaràs eines i materials per reduir el consum energètic domèstic.

Estem immersos en un sistema poc respectuós amb el medi ambient, tot i que cada cop som més conscients que hem de canviar el nostre model energètic. Potser aquest problema se'ns fa gran i volem fer-hi alguna cosa però no sabem què. Doncs podem començar per casa nostra, i podem fer-hi molt. El consum d'energia a la llar ha representat més del 16% del consum d'energia final a Catalunya els darrers anys.
Així doncs, si cada un de nosaltres vivim en una llar més eficient, estalviarem molta energia. Però, com podem ser energèticament eficients a casa nostra? Una opció seria canviar de casa per anar a viure en una altra de més eficient o, dit d’una altra manera, amb millor qualificació energètica, però aquesta opció molts de nosaltres no ens la podem permetre. Com a alternativa ens queda millorar l’eficiència energètica de casa nostra i en aquesta exposició trobarem algunes idees per fer-ho.
Cases amb energia descriu conceptes bàsics relacionats amb l'eficiència energètica a la llar, per tal que el visitant adquireixi eines per poder discernir graus d'eficiència a partir d'aspectes accessibles.

A càrrec de les cooperatives Celobert, Nusos, l’Apòstrof i Trèvol del Grup Ecos.

 

Observacions: 

Del 4 de març al 17 d'abril